Dansk

Vil du ikke bruge penge på diamanter længere? Intet problem! Fordi vi tilbyder dig det eneste arbejdende Hay Day  hack. Med vores hack kan du nemt tilføje diamanter og mønter til din konto gratis.

Diamanter er vigtige i Hay Day. De er dog meget sjældne at finde. Mange spillere bruger alle deres penge for at få dem. Men takket være vores Hay Day hack er dette ikke længere nødvendigt! Prøv det nu og få masser af diamanter og mønter gratis.

Sådan bruges hacket

 1. Indtast dit brugernavn
 2. Bestem, hvor mange diamanter og mønter, du vil have
 3. Fuldfør en gratis undersøgelse
 4. Nyd utallige diamanter og mønter!

Når du har brugt Hay Day hack apk, føjes dine varer øjeblikkeligt til din Hay Day konto. Betal aldrig igen for diamanter takket være vores hack. Brug nu Hay Day snyderi direkte fra din smartphone eller pc. hack for Hay Day understøtter operativsystemerne iOS og Android.


Det kan se sådan ud med dig

Hay Day cheats

 

Hack Hay Day – Funktioner

 • Føj diamanter og mønter til din konto
 • Beskyttelse mod stave
 • Hay Day hack Android – optimeret til Android-enheder
 • Arbejder også på iOS og PC
 • Varerne tilføjes straks!

Der er mange grunde til, at du skal bruge vores hack. Kan du forestille dig at spille Hay Day uden at vente og med ubegrænsede ressourcer? Det er enhver spillers drøm, fordi det betyder meget sjov.

Få det sjove på din smartphone eller pc ved hjælp af vores Hay Day snyderi. Vi garanterer dig, at du vil modtage dine varer gratis. Hvis du har fået nok af at bruge alle dine lommepenge på diamanter, skal du bruge dem nu!

 

Beskrivelse

Hay Day er et spil oprettet af den innovative spiludvikler Supercell. I Hay Day er du landmand, der starter med et lille gård med mulighed for at udvide det trin for trin. I løbet af spillet kan du plante utallige planter og plante afgrøder i dine marker og nye bygninger.

I disse bygninger kan du fremstille nye varer, som du derefter kan sælge eller bruge til målrettede ordrer. Hvis du har produceret varerne til en ordre, får du mønter og oplevelsespoint. Hvis du har fået tilstrækkelig erfaring, vil du rejse dig og få flere bygninger, dyr og planter. Du kan bruge Hay Day snyderi for at få flere mønter og nemt klatre på niveauet.

Mønter kan købe varer fra andre spillere eller bygge bygninger. Diamanter kan bruges universelt, de understøtter mange vigtige processer. Hvert produkt kan udskiftes med diamanter. Snarere har de evnen til at fremskynde produktionen af ​​varer, så du ikke længere behøver at vente på dine varer. Et andet aspekt er, at du kan udvide din stald med diamanter. Hvis du gør dette, har du meget mere plads til planter og fremstillede varer.


Virtuel landbrug er et tidskrævende job. Her er flere Hay Day snyderi, tip og tricks for at spare tid, samle ressourcer og have det sjovere at spille dit yndlingsvideospil.

Landbrug på Hay Day er et tidskrævende job; Det tager timer og timer hver dag at pleje husdyr og afgrøder og sikre en jævn drift af en virtuel gård. Brug denne tidsbesparende Hay Day hack apk, snyderi og tricks til at forblive et skridt foran spillet.

 

1. Søg efter låste skattekister

Denne Hay Day Cheat bliver mindre effektiv, jo mere du bruger den, men de første par gange skal den fungere. Du skal muligvis prøve det 20 gange for at finde en ulåst skattekiste.

 • Find en værktøjskasse på en vens gård. Når boksen er lukket, skal du trykke på hvor som helst på skærmen.
 • Gå nu til en anden vens gård og find den samme værktøjskasse. Hvis værktøjskassen er låst op, kan du tage alt med dig. Du kan finde værktøjer og andre ting, du kan bruge til at holde din gård i gang. Så snart du vender tilbage til din gård, skal du finde de værktøjer, du lige har fundet.
 • Hvad hvis værktøjskassen stadig er låst? Gør den samme proces, indtil du finder en værktøjskasse, der er ulåst. Med denne metode kan du fortsætte med at modtage gratis indhold, mindst så længe det fungerer. Eller du bruger bare det legendariske Hay Day snyderi.

 

2. Trick dine Hay Day venner, tilhængere og hjælpere

Dette trick er fantastisk at overbevise dine Hay Day landmandsvenner, tilhængere og hjælpere om, at du lige har modtaget dobbelt så mange mønter og oplevelser for at gennemføre en ordre.

 • Når båden kommer ind i dokken og du får en ordre, skal du klikke på afkrydsningsfeltet og holde den nede.
 • Når du frigiver krydset, skal du hurtigt klikke på x øverst på siden. Spillet viser, at du kun har modtaget dobbelt så meget som mønter og oplevelse, men at du ikke modtager en dobbelt bonus.

 

3. Bestem emner, som du har brug for i fremtiden

Du kan specificere emner, som du har brug for i fremtiden for at gennemføre programmer ved at give vejledning til leveringsdrenge med dette nyttige Hay Day tip.

 • Find fødedrengen, klik på ham.
 • Vælg knappen Nej tak.
 • Leveringsdrengen krydser derefter gaden og ligger på en mark. Over hans hoved kan du se en boble, der viser billeder af ting, du har brug for for at gennemføre fremtidige programmer.

 

4. Gratis diamanter på hødagen

Du kan købe diamanter med rigtige penge på Hay Day. Jo flere diamanter du køber, jo mere værdi får du for dine penge. Du kan få snesevis af diamanter for bare et par euro, men ingen ønsker virkelig at bruge penge på dem. Det er meget bedre at bruge vores Hay Day hack 2019, der bringer diamanter gratis.

Diamanter er hovedvalutaen i Hay Day. Med flere diamanter kan du forbedre din gård og have det sjovere. Brug disse tip til at få flere diamanter gratis.

 • Hay Day Farmers modtager 1 – 3 diamanter, hver gang de niveauer op.
 • Spillere modtager 1 – 3 diamanter for hver Hay Day succes, de opnår. Der er i alt 89.
 • Hay Day landmænd modtager lejlighedsvis en gratis filmbillet for at se en trailer til et kommende videospil eller endda en blockbuster Hollywood film. At se showet belønner landmænd med en diamant.
 • Se efter store røde mysteriumbokse på gården. Dette er mysteriumskasser med præmier, der kunne være diamanter. Det koster dig nogle gange en diamant at åbne en af disse mystiske kasser, men det er normalt prisen værd.
 • Lejlighedsvis kan spillere finde en diamant indpakket i en bue i nærheden af huset, så hold dine øjne åbne.

 

Hay Day snyder, hacks og tip her fungerer normalt, men hvis udviklerne for nylig har opdateret spillet, er det muligt, at de ikke gør det.

Jeg håber du har en dejlig dag på gården. Med Hay Day hack og snyderi, jeg har leveret dig, kan du reducere den tid, det tager at holde din virtuelle gård rentabel, effektiv og sjovere at spille.