Svenska

Vill du inte spendera pengar på diamanter längre? Inga problem! Eftersom vi erbjuder det enda fungerande Hay Day hacket. Med vår hack kan du enkelt lägga till diamanter och mynt till ditt konto gratis.

Diamanter är viktiga i Hay Day. De är dock mycket sällsynta att hitta. Många spelare spenderar alla sina pengar för att få dem. Men tack vare vår Hay Day hack är detta inte längre nödvändigt! Prova nu och få massor av diamanter och mynt gratis.

Hur man använder hacket

 1. Ange ditt användarnamn
 2. Bestäm hur många diamanter och mynt du vill få
 3. Slutför en gratis undersökning
 4. Njut av otaliga diamanter och mynt!

När du har använt Hay Day hack apk läggs dina artiklar direkt till ditt Hay Day konto. Betala aldrig igen för några diamanter tack vare vårt hack. Använd nu Hay Day fusk direkt från din smartphone eller PC. Hack for Hay Day stöder operativsystemen iOS och Android.


Det kan se ut så med dig

Hay Day cheats

 

Hack Hay Day – Funktioner

 • Lägg till diamanter och mynt på ditt konto
 • Anti-stavskydd
 • Hay Day hack Android – optimerad för Android-enheter
 • Fungerar också på iOS och PC
 • Objekt läggs till omedelbart!

Det finns många skäl till varför du bör använda vårt hack. Kan du tänka dig att spela Hay Day utan att vänta och med obegränsade resurser? Det är varje spelares dröm, för det betyder mycket roligt.

Få detta roligt på din smartphone eller PC med hjälp av våra Hay Day fusk. Vi garanterar att du får dina artiklar gratis. Om du har fått tillräckligt med att spendera alla dina fickpengar på diamanter, bör du använda dem nu!

 

Beskrivning

Hay Day är ett spel skapat av den innovativa spelutvecklaren Supercell. I Hay Day är du en jordbrukare som börjar med en liten gård med möjlighet att utöka det steg för steg. Under spelet kan du plantera otaliga växter och plantera grödor i dina fält och nybyggnader.

I dessa byggnader kan du producera nya varor som du sedan kan sälja eller använda för riktade beställningar. Om du har producerat varorna för en beställning får du mynt och upplevelsepoäng. Om du har fått tillräckligt med erfarenhet kommer du att resa dig och få fler byggnader, djur och växter. Du kan använda Hay Day-fusk för att få fler mynt och enkelt klättra på nivån.

Mynt kan köpa varor från andra spelare eller bygga byggnader. Diamanter kan användas universellt, de stöder många viktiga processer. Varje produkt kan bytas ut mot diamanter. Snarare har de förmågan att påskynda produktionen av varor, så att du inte längre behöver vänta på dina varor. En annan aspekt är att du kan utöka din ladugård med diamanter. Om du gör det har du mycket mer utrymme för växter och tillverkade varor.


Virtuellt jordbruk är ett tidskrävande jobb. Här är fler Hay Day fusk, tips och knep för att spara tid, samla resurser och ha roligare att spela ditt favoritvideospel.

Farming at Hay Day är ett tidskrävande jobb; Det tar timmar och timmar varje dag att ta hand om boskap och grödor och för att säkerställa att en virtuell gård går bra. Använd denna tidsbesparande Hay Day hack apk, cheats och trick för att hålla dig ett steg före spelet.

 

1. Sök efter låsta skattkister

Detta Hay Day Cheat blir mindre effektivt ju mer du använder det, men de första gångerna bör det fungera. Du kanske måste prova det 20 gånger för att hitta en olåst skattkista.

 • Hitta en verktygslåda på en väns gård. När rutan är stängd, tryck på var som helst på skärmen.
 • Gå nu till en annan väns gård och hitta samma verktygslåda. Om verktygslådan är olåst kan du ta allt med dig. Du kan hitta verktyg och andra saker som du kan använda för att hålla din gård igång. Så snart du återvänder till din gård bör du hitta verktygen du just har hittat.
 • Vad händer om verktygslådan fortfarande är låst? Gör samma process tills du hittar en verktygslåda som är olåst. Med den här metoden kan du fortsätta att ta emot gratis innehåll, åtminstone så länge det fungerar. Eller så använder du bara de legendariska Hay Day fuskarna.

 

2. Lura dina Hay Day vänner, supportrar och hjälpare

Detta trick är fantastiskt för att övertyga dina Hay Day bondevänner, supportrar och hjälpare om att du just har fått dubbelt så mycket mynt och erfarenhet för att slutföra en beställning.

 • När båten kommer in i bryggan och du får en beställning, klicka på bocken och håll den intryckt.
 • När du släpper fästet klickar du snabbt på x längst upp på sidan. Spelet visar att du bara fick dubbelt så mycket mynt och erfarenhet, men du får inte en dubbelbonus.

 

3. Bestäm objekt du behöver i framtiden

Du kan specificera objekt som du kommer att behöva i framtiden för att slutföra program genom att ge vägledning till leveranspojken med detta användbara Hay Day tips.

 • Hitta leveranspojken, klicka på honom.
 • Välj knappen Nej tack.
 • Leveranspojken kommer sedan att korsa gatan och ligga på ett fält. Ovanför hans huvud kan du se en bubbla som visar bilder på saker du behöver för att slutföra framtida program.

 

4. Gratis diamanter på hödag

Du kan köpa diamanter med riktiga pengar på Hay Day. Ju fler diamanter du köper, desto mer värde får du för dina pengar. Du kan få dussintals diamanter för bara några euro, men ingen vill verkligen spendera pengar på dem. Det är mycket bättre att använda vår Hay Day hack 2020, som ger diamanter gratis.

Diamanter är den viktigaste valutan i Hay Day. Med fler diamanter kan du förbättra din gård och ha roligare. Använd dessa tips för att få fler diamanter gratis.

 • Hay Day Farmers får 1 – 3 diamanter varje gång de planerar upp.
 • Spelare får 1 – 3 diamanter för varje Hay Day framgång de uppnår. Det är 89 totalt.
 • Hay Day bönderna får ibland en gratis filmbiljett för att se en trailer för ett kommande videospel eller till och med en filmfilm från Hollywood. Att titta på showen belönar bönderna med en diamant.
 • Leta efter stora röda mysteriumlådor på gården. Det här är mysteriumaskar med priser som kan vara diamanter. Ibland kostar du en diamant att öppna en av dessa mystiska lådor, men vanligtvis är det värt kostnaden.
 • Ibland kan spelare hitta en diamant insvept i en båge nära huset, så håll ögonen öppna.

 

Hay Day fusk, hacks och tips här fungerar vanligtvis, men om utvecklarna nyligen har uppdaterat spelet är det möjligt att de inte kommer att göra det.

Jag hoppas att du har en trevlig dag på gården. Med Hay Day hack och fusk som jag har gett dig kan du minska tiden det tar att hålla din virtuella gård lönsam, effektiv och roligare att spela.